Reklambyrå i Halmstad

OJ Form & Kommunikation erbjuder tjänster inom webb, grafisk form och fotografi.

Reklambyrå

OJ Form & Kommunikation är en reklambyrå med sin bas i Halmstad och hjälper företag med att stärka deras varumärke med de kommunikationskanaler OJ är specialiserade inom, vilka framförallt är Fotografi, Grafisk form och Webb. Detta är en perfekt mix av tjänster för de företag och organisationer som vill ha en helhetsleverantör av dessa stora och betydelsefulla delar i sin marknadsföring. Dessutom till pressade priser som gör det kostnadseffektivt för er som kund.

Egen bildbyrå

OJ Form & Kommunikation tillhandahåller också en egen bildbyrå där det finns hundratals bilder att söka bland och köpa om man hittar de rätta bilderna. Bildbyrån är enkel att registrera sig som kund i och med många funktioner som gör det enkelt att hitta den rätta bilden för ditt projekt. Bildbanken domineras av bilder från Sverige och övriga norden och säljs till mycket förmånliga priser. Bildbyrån är tillgänglig både för företag och privatpersoner.

Grafisk form och webbutveckling

Med lång erfarenhet av grafisk form och webbutveckling kan vi erbjuda professionell hjälp till företag som vill skapa ett genomgående starkt varumärke utifrån grafiskt utformande till funktionalitet. En stark och genomarbetad grafisk profil ihop med en modern webbplats utformat i ett kraftfullt och användarvänligt publiceringsverktyg hjälper ditt företag att synas i det stora informationsflödet och genererar förhoppningsvis en större kundgrupp.

Till er som privatpersoner erbjuder OJ Form & Kommunikation fotografiska tjänster såsom bröllopsfotografering och övrigt porträttfoto på bl.a barn och familjeporträtt.

Kontakt

OJ Form & Kommunikation
Gravyrplatsen 13
302 71 Halmstad

Tfn. 0733-40 30 18

E-post: info@oj.se